Husregler i Copenhagen Gym

Opførsel

Vi ønsker, alle får en god træningsoplevelse hos Copenhagen Gym. Derfor forventes vi en god tone, hvor vores medlemmer udviser respekt overfor hinanden. Vi accepterer ikke adfærd som omfattes krænkende eller respektløs. Dette omfatter sprogelige ytringer, kropsprog og andre udtrykningsformer.

Hygiejne

Hvis du føler dig syg eller sløj, skal du blive hjemme. Vis hensyn. Du skal være iført rent indendørs træningstøj og rent indendørs fodtøj når du træner. Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop - Det er tilladt at posere i poseringsområdet i Gym 4. Tag en klud og spritflaske med rundt når du træner. Sprit på kluden, og tør af før og efter du har brugt en maskine (håndtag, sæder, bænke, mv.) Vi anbefaler, at du vasker dine hænder grundigt både før og efter din træning, samt medbringer et rent håndklæde, som kan bruges som underlag ifm. din træning.

Medieregler og kamera

Det er ikke tilladt at filme til kommercielt brug* i Copenhagen Gym med hverken telefon eller kamera – hverken i centeret eller på centeret område – medmindre du er personlig træner i Copenhagen Gym eller har tilkøbt mediepakke (1200 kr. ex. moms. pr/mnd). Du kan også benytte huset kameramand og mediekoordinator, som kan kontaktes på Martin@maaumedia.dk

Er du i tvivl, så spørg vores personale eller kontakt vores mediekoordinator på Martin@maaumedia.dk

*Kommercielt brug = Er du ekstern personlig træner, online coach, YouTuber eller lign. og og bruger sociale platforme til at markedsføre og fremme din forretning. Det er tilladt at lave stories fra centeret men ikke opslag på sociale medier samt hjemmeside.

Behandling af udstyr og maskiner

Vores udstyr skal behandles med respekt. Vores udstyr må kun bruges efter forskrifterne og til de øvelser, de er beregnet til. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper.